google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Work in Progress, colshawl Pretty in pink handmade by juf Sas


Ik houd van roze en ik houd van bolletjes. Vroeger tekende ik als een soort mantra, hele snoeren rondjes in mijn agenda en tekenmap. De liefde voor rondjes/bolletjes is nog steeds gebleven. In patroon van de pastelkleurige colshawl komen de rondjes al naar voren maar deze shawl zijn eigenlijk alleen maar bolletjes.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Roze en nudetinten blijf ik mooi vinden. In mijn voorraad van wol en katoen alle tinten roze/nude gezocht en in de spaarzame tijd die ik heb tussen werken, schilderen, huishouden, allerlei geregel rondom verkoop en koop huis, website, webshop en ga zo maar door ben ik bezig met de colshawl 'Pretty in Pink'.

Ik haak met haaknaald 8 en de bolletjes zijn gehaakt met de popcornsteek. De ton-sur-ton effect van alle tinten roze vind ik nu al leuk.

Als de colshawl af is, komt het gratis patroon natuurlijk op mijn website.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas

#Zeeman #wolvandeZeeman #lossen #tipvanjufSas #haakwerk #haken #virka #crocheting #crochetlover #ilovecrocheting #hakeniship #hakenisleuk #creatief #handcrafted #handmade #DIY #wolvanZeeman #handmadebyjufSasmetgratispatroon #goedeuitleg #leuk #nieuwsgierig #workinprogress #wip #jufSas #katoenvanZeeman #softkatoenvanAction #ActionNederland #nieuwontwerp #DIYcrocheting #diy #colshawl #kol #col #shawl #prettyinpink #roze #bolletjes #popcornsteek #rozepink #rozewol #hakeniscool #rozeshawl #haaknaald8 #widn #tintenroze #nude

242 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page