• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Rituals lipstick Pure Red, tip van juf Sas


Rode lippen en juf Sas zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Ik heb al verschillende rode lipsticks geprobeerd, van heel duur zoals de merken Chanel en Dior en heel goedkoop zoals van de Primark en de Hema. Het Primark potlood heb ik deze zomer gebruikt maar voor de winter was ik op zoek naar een echte warme kleur rood en een lipstick die mijn lippen iets meer voeden en niet extra uitdrogen.

juf Sas met gehaakte pastelkleurige colshawl

Ik heb hem gevonden en wel van Rituals. Ik ben sowieso fan van de producten van Rituals en ik gebruik het al van het allereerste moment. Toen Rituals begon in 2000 kregen wij spullen in het kerstpakket van mijn schoonvader die toen nog bij de Unilever werkte. Heerlijk vond ik het toen al en ik ben het blijven kopen en gebruiken. De geuren zijn geweldig, de geurstokjes, interieur sprays en kaarsen maar ook de zeep, afwasmiddel, handcreme en douchespullen.

En nu ben ik ook fan van de lipstick, zeker van de kleur Pure Red. Op de website staat geschreven:

Langhoudende Lipstick op basis van Robijn voor een luxe en intense kleur. De Lipstick heeft een volle crèmetextuur en voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen, blijft 8 uur zitten.

Juf Sas met gehaakte colshawl Blues

Ik heb hem online besteld dus het was een gok maar ik vind de kleur geweldig en hij 'draagt' ook heel lekker. Je lippen glanzen mooi, ze drogen niet uit en de kleur blijft echt lang zitten. De prijs-kwaliteit valt me mee, ik betaalde €16 voor de lipstick.

De bestelling was trouwens de volgende dag al in huis, prima geregeld dus en juf Sas gaat de winter in met mooie pure rode lippen.

Juf Sas met gebreide trui Blanche

#Rituals #cosmetica #winkel #online #bestellen #fan #shoppen #lipstickpurered #lipstickvanRituals #heerlijk #glanzen #rodelippen #jufSas #mooiekleurvoordewinter #onlinebestellen #aanrader #tipvanjufSas #verwennen #goedverzorgen #verzorgendelipstick #8uurlang #robijn #lookoftheday

211 weergaven0 opmerkingen