google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De keuken snel opgepimpt voor weinig geld


We wonen inmiddels alweer ruim een maand in onze tijdelijke huurwoning. Ons nieuwe huis wordt gebouwd en de verkoop van ons huis was snel rond dus we wonen hier via makelaar Leunis tot ons nieuwe huis wordt opgeleverd. Gelukkig is de bouw inmiddels gestart en volgen we het bouwproject op de voet. In het huurhuis zitten we dus hopelijk niet zo lang maar je wilt er toch voor die tijd dat je er woont een leuk en gezellig stekkie van maken.

In de keuken waren beetje saaie witte tegels en sommige tegels hadden ook gaten erin. Bij Ali Express kwam ik deze mozaïek plaktegels tegen. Ik heb de bestelling geplaatst en de muurstickers werden snel geleverd.

Er zit een stevige beschermlaag op de stickers en ze plakken prima. Met een klein ingreep en niet te veel geld was de keuken gepimpt en de gaten onzichtbaar geworden. Grappig toch?

Hier kun je de stickers per 10 stuks bestellen: http://s.aliexpress.com/y6Rzi6N3

#verkoop #huis #tweeondereenkap #Tholen #eilandTholen #Zeeland #centraalgelegen #filmpje #Leunis #makelaarLeunisTholen #fotos #huurhuis #tijdelijkehuurwoning #oppimpenkeukentegels #keukentegels #saaiekeukentegelsmetweiniggeldopknappen #opknaptip #stylingtipvoorkeuken #budgettipvoorkeukenopknappen #AliExpress #tegelstickers #muurstickers #stickersvoortegels #woonidee

370 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page