• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Kerstslinger Bloem handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Na de kerstbal Bloem heb ik ook een slinger bloem gemaakt. Zo krijg je terugkerende items in de kerstboom en wordt het een mooi geheel bij elkaar. De slinger kan je gebruiken in de kerstboom maar kan natuurlijk op andere manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld in een kinderkamer. Zo vrolijk je een saai hoekje meteen op met deze slinger.

Dit is het zevende kerstitem voor de kerstboom en naarmate we verder komen zie ik de boom al een beetje voor me. Het wordt in ieder geval geen saaie doorsnee boom :-)


De linkjes van mijn kerstproject zijn op dezelfde manier opgebouwd. Zo kan je makkelijk de kerstitems terug vinden. Je hebt www.jufsas.com dan /post dan /kerst1 (1 slaat op week 1) of kerst3 (week 3) of kerst5 (week 5). Kortom er zit een logica in het kerstproject :-) Dus dan wordt het deze week www.jufsas.com/post/kerst7


Ik haak in 2021 elke week een kerstversiering zodat ik in december een hele kerstboom kan decoreren met gehaakte kerstversierselen.

Deze kerstslinger is vooral veel bloemetjes haken maar dat is een fijn tussendoor projectje. En van al die bloemetjes word je gewoon spontaan vrolijk toch!

Kerstinspiratie:

Het is nog altijd mijn droom om een kerstboom volledig te versieren met gehaakte kerstitems. Meer kerstinspiratie of zoek op catergorie kerst op mijn blog:

https://www.jufsas.com/post/kerst6

https://www.jufsas.com/post/kerst5

https://www.jufsas.com/post/kerst4

https://www.jufsas.com/post/kerst3

https://www.jufsas.com/post/kerst2

https://www.jufsas.com/post/kerst1