google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Juf Sas haakt een omslagdoek


Na de knuffels (Takkie en Sam) even wat anders. Op pinterest vond ik een mooie omslagdoek. Er werd verwezen naar het blog haken bij Saar en Mien en daar vond ik het patroon. Het was even puzzelen maar als je het patroon door hebt, haakt het als een trein.

Maandag heb ik wol bij Zeeman gehaald. Je hebt deze wol in verschillende kleuren maar deze taupe, blauw en bruin tinten vond ik het mooist. Ik had zeven bollen van € 2,99 nodig om met haaknaald 8 een omslagdoek te maken van 1.75 m breed en een lengte van 85 cm. Aan de bovenrand heb ik zelf nog een rand van 3 stokjes en twee vasten gemaakt. Ik ben er best trots op.

Klik hier voor gratis haakpatronen en filmpjes van juf Sas


#haken #crochet #patroon #omslagdoek #creatief #zeeman #wol #haaknaald8 #haaknaald #stokjes #losse #kou #winter #jufsas #homemade

1.371 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page