google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Herfstsieraden van juf Sas


De afgelopen week een Facebook vriendin blij gemaakt met 2 sieradensets. Helemaal naar haar wens gemaakt, een zwart/grijze set en een neutralere set met kwast. Beide sieradensets bestaan uit een leren basisketting gemaakt met 4 bedels. Je kan alle bedels er af halen en zelf bepalen of je 1, 2 ,3 of alle vier de bedels draagt.

Bekijk het filmpje om de ketting met bedels te zien.

Je kan de stenen en de bedels ook allemaal vervangen. Een ketting met 4 bedels kost €15, een armband van natuurkralen kost €4, een set van een basisketting met 4 bedels en 2 bijpassende armbanden kost €20 dus met een set bespaar je toch €3.

Je kan ook 2 extra stenen en 2 extra bedels kopen voor €4 zodat je met je basisketting ook elke keer weer kan veranderen. Als je een set aanschaft, krijg je er van mij een extra zilverkleurig armbandje erbij. Bij twee sets krijg je er ook nog eens een zilverkleurige ketting met bedel erbij.

Als je niet van al die bedels houdt, kan je ook een zilverkleurige, leren, suède of zijden ketting met 1 bedels bestellen. Een ketting met 1 bedel kost €8,50

Je kan ook een suède ketting met kwast en veer bestellen. Deze ketting met grote kwast en veer kost €12,50

Mocht je een set aan willen schaffen, geef me even een whatsappje, privé bericht op FB of mail me. Ik maak dan een leuke set voor je op maat.

Voorbeelden van bruin/rode tinten:

Voorbeelden van grijze tinten:

#ketting #accessoires #armband #tipvanjufSas #combineren #blij #inspiratie #sieraden #fröbelen #handmade #DIY #combinatie #setprijs #leukeketting #leukeset #fashion #styling #stylingtips #stylingvanjufSas #basiskettingmetbedels #maakjeeigenketting #lerenketting #natuursteen #ibizastyle #bohemian #boho #bohostyle #basisketting #herfsttinten #herfstsieraden

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page