• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Juf Sas test een Hello Fresh Box


Via een vriendin van onze dochter mochten wij vorige week een Hello Fresh Box testen. Natuurlijk had ik wel eens van zo'n box gehoord en had ik wel eens verkopende studenten in de stad afgewimpeld die mij zo'n box aan wilden smeren. Nu had ik tijd om me te verdiepen in het concept en de gerechten en al gauw waren er vier gerechten uitgekozen in de erg handige app (kan ook op de website).


De box werd zaterdag, begin van de middag, precies op tijd geleverd. Je krijgt netjes een berichtje van te voren, hoe laat de bezorger komt en dat klopte eigenlijk precies. Het voelde als een soort cadeautje om de doos uit te pakken. In bovenstaande video kan je onze belevingen volgen en de gerechten zien.


Ik heb genoten van het koken en het eten. Het was heerlijk. En omdat het zo makkelijk en zo lekker is, hebben we voor deze week ook weer een box besteld. Vanavond heerlijk orzo (soort risotto maar dan sneller klaar) met venkel en victoriabaarsfilet gegeten en dat was ook weer overheerlijk. Het voelt als een soort restaurant. Je krijgt spullen(geen boodschappen doen is ook erg fijn), moet nog wel koken (en dat vind ik zo heel leuk) maar het is elke keer een verrasing wat je eet en hoe het smaakt. Kortom wij zijn fan!


Kortingscode

Mocht je ook een keer een Hello Fresh Box willen proberen, ik kan je een kortingscode sturen dat je €25 korting op je eerste box krijgt. Je kan de box daarna meteen pauzeren of stopzetten dus je zit nergens aan vast. Mocht je een code willen, stuur me dan even een mailtje naar jufsascom@gmail.com


#hellofresh #hellofreshbox #kortingscodeHelloFresh #etenkoken #recept #snelenmakkelijk #handig #hellofreshboxproberen #abonnement #abonnementHelloFresh #lekkereten #thuisbezorgd #jufsas #jufsastesthellofresh


155 weergaven0 opmerkingen