• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Gehaakte hartjesdeken handmade by dochter Suzanne


De appel valt niet ver van de boom. Dochter Suzanne is ook besmet met het haakvirus. Een paar jaar geleden was ze ook nieuwsgierig of ze ook zou kunnen haken. Ze zag mij natuurlijk vaak bezig en was benieuwd of het haar ook zou lukken. Ik heb haar geleerd hoe ze vasten en stokjes moest haken. In eerste instantie vond ze het moeilijk en ging ze behoorlijk scheef maar al snel had ze door hoe het moest.
Ze heeft zich verder allerlei dingen geleerd via internet en YouTube filmpjes. Zoals ik van de shawls ben, is Suzanne erg van de dekens. Ze heeft aardig wat (onafgemaakte) dekens liggen. Pas heeft ze deze hartjesdeken afgerond en die is echt super mooi geworden. Ze heeft het patroon de hartjesdeken van Charami gebruikt. de rand van de deken heeft ze zelf verzonnen. Kortom ik moet deze deken van Suus toch even tonen op mijn blog. Een dochter met haakgenen dus je begrijpt een trotse moeder!

Ga hier naar het gratis patroon van deze hartjesdeken

Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas

#hakeniship #plaid #crocheting #haaknaald10 #felblauw #lichtblauw #freepattern #gratispatroon #gratis #gehaakt #mooi #simpel #handmade #tipvanjufSas #summer #zomer #mooipatroon #steken #hekel #virka #handwerken #handwerk #haaknaald #crochethook #DIY #DoItYourself #woonplaid #woondeken #deken #blauw #hartjesdekenvanCharami #Charami #hartjesdeken #hartjesinhaken #deappelvaltnietvervandeboom #haakgenen #haakverslaafd #haakvirus #trotsemoeder #hakenisleuk #hip #lerenhaken #dochterSuzanne #handmadebySuzanne