google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haak mee met juf Sas


Bij mijn nieuwe jas wil ik graag een nieuwe shawl en nu december eraan komt, dacht ik hoe leuk is het om weer in 24 dagen shawl Mix & Match te gaan haken in nieuwe kleuren. Op de juf Sas haak en brei facebook groep postte ik de shawl en daar kwamen meteen zoveel leuke reacties op en werd het haakpakket besteld bij Rieneke van de Breiboerderij.

Extra leuk omdat door deze shawl onze samenwerking vorig jaar begonnen is. Een samenwerking waar we allebei erg blij mee worden.

Om de keus groter te maken hebben Rieneke en ik nog meer leuke kleurencombinaties samengesteld zoals Bloem, Zand, Herfst en Winter. Ik ga zelf deze keer de shawl in kleur herfst haken.


Wat is het idee van deze shawl?

Eigenlijk is shawl Mix & Match een Adventsshawl. Je haakt deze shawl in 24 dagen. Je haakt elke dag een nieuw stuk in een andere kleuren en verschillende haaksteken. Je start op 1 December en op 24 December, net voor kerst ben je klaar met het laatste stuk. Zo haak je in de toch al rare en drukke decembermaand elke dag een stukje (even zen) en leer je misschien wel nieuwe steken en je hebt meteen een mooi resultaat.


Versies shawl Mix and Match

Ik heb de shawl al drie keer gehaakt , drie verschillende versies. De eerste twee shawls heb ik met Paris van Drops gehaakt en werden de shawls best zwaar. De laatste versie van de shawl is gehaakt in 7 mooie kleuren Omega van Lang Yarns. Door de combinatie van Acryl met Polyamide is het garen licht, vormvast en makkelijk te wassen. Door de gepunnikte structuur is de draad sterk en mooi glad waardoor je niet in de draad steekt! De shawl haakt heerlijk, lekker afwisselend, je wilt elke keer een stukje af hebben.

De patronen heb ik uitgetekend, uitgeschreven en ik heb bij elk patroon een filmpje met uitleg gemaakt zodat het haken van deze shawl echt moet lukken.

Haakpakket bij De Breiboerderij

In samenwerking met de Breiboerderij zijn er dus speciale haakpakketten van deze shawl gemaakt. Het haakpakket bestaat uit 7 bolletjes Lang Yarns Omega in de kleuren zoals op de foto. Het JUF-SAS-label krijg je er gratis bij! Dit maakt de shawl helemaal af! Kosten haakpakket €19,50

Via deze link kan je het pakket bij de Breiboerderij bestellen:

https://www.debreiboerderij.nl/brei-haakpakketten/juf-sas-haak-en-breipakketten-en-patronen.html


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!


Gebruikte steken:

-lossen

-vasten

-stokjes

-popcornsteek

Afmetingen:

Shawl Mix & Match is 19 cm breed en is 203 cm lang. Hij weegt 270 gram.

Wat heb je nodig voor deze shawl?

-7 bollen Omega van Lang Yarns Omega €2,95 per bol

-haaknaald 4 of 4,5

-schaar

-stopnaald

-label

Kleurencombinaties:

In dit filmpje leg ik meer uit over shawl Mix & Match en hoe je de kleurencombinaties kan maken voor nieuwe pakketten.

Haakpatroon in PDF

Je kan het hele haakpatroon in pdf vinden door deze link aan te klikken:

https://4a0c2ae5-6ec7-407b-81a6-86289cd13789.filesusr.com/ugd/4ea2e0_3e5cb354b56b479189deac6127524f5d.pdf (als je dit patroon opslaat, bedenk dan even hoeveel tijd het me gekost heeft om dit voor jou te maken en hoeveel het jou dan waard is)


Via deze link kan je de andere versies van shawl Mix & Match ook vinden https://www.jufsas.com/mix


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

juf Sas op Pinterest https://nl.pinterest.com/jufSascom/

juf Sas op YouTube https://www.youtube.com/user/jufsassie


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van jouw eindresultaat mailt of elke dag een foto van jouw resultaat post onder mijn dagfoto op de haak en brei facebook groep en op instagram de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en #haakmeemetjufsas gebruikt en @hakenmetjufsas tagt.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas


#patroonjufSas #mixandmatch #haken #virka #crocheting #crochetdesigner #gehaakteshawl #creatief #crochetpattern #handmade #DIY #gratispatroon #goedeuitleg #jufSas #nieuwontwerp #sjaal #gratishaakpatroon #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #gehaaktesjaal #freepattern #freecrochetpattern #stoereshawl #haakpatroon #jufsas #restjesshawl #omegavanlangyarns #langyarns #haakmee #omega #gratishaakpatroon #shawlmixandmatch #mixenmatch #scarfmixandmatch #mixandmatchhaken #sjaalmixandmatch #haakmeemetjufSas #adventsshawl #omegalangyarns #debreiboerderij #haakeenshawlin24dagen #haakpakket #haakpakketten #haakpakketdeBreiboerderij #shawlmetverschillendestekenenpatronen #caljufSas #crochetalongjufsas #calshawlmixandmatch

4.279 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page