• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Haak mee met juf Sas Shawl Mix & Match


Deze shawl is echt een Mix & Match, gehaakt in 7 mooie kleuren katoen en met 12 verschillende motieven en steken. De shawl haakt heerlijk, lekker afwisselend, je wil elke keer een stukje af hebben. Vanaf 1 december kan je deze shawl meehaken met juf Sas. Om de 4 dagen komt er een blog met 4 patronen van de shawl. De patronen heb ik uitgetekend, uitgeschreven en ik maak er een filmpje bij zodat het haken van deze shawl echt moet lukken. Elke dag haak je 1 stukje van de shawl in verschillende steken en patronen. In 24 dagen kan je dan de shawl af hebben, net voor de kerst! Hoe leuk is dat om in deze koude decembermaand met zo'n vrolijke shawl bezig te zijn. Dus #haakmeemetjufsas


De inspiratie van juf Sas voor deze shawl:

Blog haakpatronen 1 t/m 4: https://www.jufsas.com/post/__mix

Blog haakpatronen 5 t/m 8: https://www.jufsas.com/post/__mix1

Blog haakpatronen 9 t/m 12: https://www.jufsas.com/post/__mix2

Blog haakpatronen 13 t/m 16: https://www.jufsas.com/post/_mix3

Blog haakpatronen 17 t/m 20: https://www.jufsas.com/post/_mix4

Blog haakpatronen 21 t/m 24: https://www.jufsas.com/post/_mix5


Je kan ook het hele haakpatroon in pdf vinden op deze site (ook de andere versies) https://www.jufsas.com/mix maar je kan natuurlijk ook alle blogs volgen.


Link direct naar pdf:

https://4a0c2ae5-6ec7-407b-81a6-86289cd13789.filesusr.com/ugd/4ea2e0_8f9a51f246474fc39534fa1221d43c64.pdf


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Gebruikte steken:

-lossen

-vasten

-stokjes

-popcornsteek

Afmetingen:

Shawl Mix & Match is 22 cm breed en is 250 cm lang. Hij weegt 476 gram.

Om 1 december goed van start te kunnen verzamel je nu al je katoen waar je mee wilt gaan haken. Kies voor lekker luchtig katoen want met 24 delen wordt het anders te zwaar. Mijn shawl is 476 gram en dat is goed te doen.

Wat heb je nodig voor deze shawl?

-2 bollen creative cotton Aran van Rice Design nummer 77 fox

-2 bollen creative cotton Aran van Rice Design nummer 51 clay

-2 bollen creative cotton Aran van Rice Design nummer 0 rose

-2 bollen creative cotton Aran van Rice Design nummer 56 nougat

-2 bollen Paris uni colour van Drops nummer 48 petroleumblauw

-2 bollen Paris recycled denim van Drops nummer 102 spray blue

-2 bollen Paris uni colour van Drops nummer 13 oranje

-haaknaald 5

-schaar

-stopnaald

-eventueel etiket handmade

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van jouw eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief en de #jufsas #haakmeemetjufsas gebruikt.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas

#tipvanjufSas #haakwerk #haken #virka #crocheting #crochetlover #hakenisleuk #creatief #handcrafted #handmade #DIY #handmadebyjufSasmetgratispatroon #goedeuitleg #jufSas #nieuwontwerp #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #hakeniscool #freepattern #DropsDesign #stoereshawl #shawlmetkwastjes #scarfwithtassels #sjaalzus #katoen #shawlfelice #blij #vrolijk #restjesshawl #restjeskatoenvanparisdrops #restjeskatoenopmaken #restjeskatoenvanEpicvanYarnandColors #KatoenvanDrops #CreativecottonvanRicoDesign #RicoDesign #Aran #CottonAran #katoenAranvanRicoDesign #vrolijkeherfstshawl #herfstshawl #heerlijkeherfstshawl #shawlmixandmatch #mixampmatch #scarfmixandmatch #mixandmatch #sjaalmixandmatch #haakmeemetjufSas #shawlmetverschillendestekenenpatronen #caljufSas #crochetalongjufsas #calshawlmixandmatch #nougat #sprayblue #petroleumblauw #fox #shawlinherfstkleuren

0 keer bekeken

    ©2020 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0