• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Samsung The Frame QLED 55 inch


Op 23 november 2018 blogde ik al over the Frame, een televisie en kunst ineen. Hij stond nog op ons verlanglijstje en zou zeker ons nieuw interieur in ons roze huis verrijken. Super leuk vond ik het dus toen er een campagne bij de Insiders startte van the Frame. Ik heb me meteen ingeschreven, dat deden meerdere mensen dus de kans dat we uitgekozen werden was klein. Je begrijpt dat ik een gat in de lucht sprong toen we het mailtje kregen dat we geselecteerd waren. De borg was snel overgemaakt en we waren deelnemers aan deze campagne. Het leveren was wel even een dingetje. De televisie was er maar ze waren het frame kwijt. Na heel wat telefoontjes over en weer heeft Insiders geholpen en werd de televisie geleverd. De frame kwam een later, eerst nog de verkeerde kleur (donker hout) maar na weer een telefoontje werd er een nieuwe frame geregeld, de lichte houten kleur.

Ik ben enthousiast. We hebben de frame nu een paar weken in huis en ik ben er echt superblij mee. Wat een gave televisie is dit. Hij hangt prachtig in onze woonkamer en de lijst maakt het af. We gebruiken hem overdag als kunstwerk en wisselen bijna elke dag met een andere afbeelding. Ideaal dat de televisie uitgaat als er geen beweging in de kamer is en weer aangaat als je er wel weer bent. Er is best veel keus in de Artstore, niet alle kunstwerken kunnen met passe-partout, dat vind ik wel het mooiste, maar goed dat is een kleine bijkomstigheid. Qua televisie is hij ook geweldig. Ik vind de kleuren echt prachtig, die kan je zelf instellen zoals je graag wilt. Het geluid is ook prima. Bedieningsgemak krijg van mij ook een 10. Mooie afstandsbediening erbij met maar een paar knoppen, meer heb je ook niet nodig. Omschakelen naar Netflix of een andere app gaat erg makkelijk en vooral ook erg snel. Het besturingssysteem is nog geen enkele keer vastgelopen, dat is wel wat anders met de televisie die we hiervoor hadden. Wel even opletten dat je vanuit de artstore altijd eerst naar het huisje gaat en niet meteen de Netflix knop indrukt want dan neemt hij de kleuren van de artstore over en die worden ‘s avonds donkerder. Dit is in het begin 1 keer gebeurd en toen vonden we de kleuren op de televisie erg donker maar door weer over te schakelen naar Home, kregen we weer de goede kleuren terug. Kortom ik vind de frame echt een verrijking van je interieur. Weg groot zwart vlak, welkom kunstwerk. Voor mij geen andere televisie meer in huis!

Wil je meer zien over de the Frame, ik heb er ook een filmpje over gemaakt.

#muziek #sonos #streamen #tipvanjufSas #Samsungthefram #Samsungtelevisiemetkunst #theframe #verwisselbarelijsten #kunstopjetelevisie #artstore #theframegeenzwartbeeldinjekamer #interieur #slimmetoepassing #oponsverlanglijstje #theframesamsung #technologie #Samsungtelevisieenkunstineen #55televisie #nieuweaankoop #shoppen #mooietelevisie #passendbijjeinterieur #kunstaandewand #verwisselbarekunst #kunstaandemuur #kunstentelevisiekijkenineen #VTwonen #inspiratievoornieuwehuis #inspiratie #bewegingssensor #ArtMode #helderheidssensor #TheInsiders #testenvoordeInsiders #scandistyle #scandinavischdesign #scandinavischwonen #scandinavisch #scandinavischinterieur #wooninspiratie #EamesHouseBird #EameshousebirdvanAliExpress #CharlesenRayEames #designers #samsungtheframe #samsung #Samsungheframe

859 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven