• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Tip van juf Sas, de app fotoscan


18 januari 1995 Suzanne wordt 1 jaar


Wat een rare tijd hè, opeens worden we op ons zelf terug geworpen en wordt ons leven een stuk kleiner. Niet even gauw de stad in, niet even bij iemand langs of lekker op een terras of uit eten.


Er is nu tijd voor andere dingen, lekker lezen, handwerken, huis opruimen of bijvoorbeeld je oude foto’s digitaliseren. Suzanne vroeg mij van de week om een oude foto van haar van toen ze tussen 2 en 4 jaar oud is. Daarvoor heb ik natuurlijk de app fotoscan gebruikt en ik dacht dat is ook een goede tip voor iedereen.

25 mei 1995 strand Scheveningen, truitjes met beertje Paddington had ik ook zelf gemaakt.


Vandaag heb ik er een filmpje van gemaakt, hoe de app werkt en meteen een extra tip erbij van Google foto om je foto’s op te slaan in de cloud. Wie weet kan jij eenmaantal foto’s digitaliseren, herinneringen herbeleven en mensen blij maken, Blijf in ieder geval gezond!

De app in android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos.scanner&hl=nl


De app in iTunes:

https://apps.apple.com/nl/app/fotoscan-van-google-fotos/id1165525994


#fotoscan #tipvanjufsas #mediawijsheid #mediawijs #fotodigitaliseren #fotoinscannen #oudefotodigitaliseren #app #appfotoscan #appgooglefoto #fotoindecloud #indecloudopslaan #fotoindecloudopslaan #indecloudwerken #jufsas #mediacoach #digitaal #appoptelefoon #appopipad #appfotoscan #heelhandigeapp #apptip