• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit 'Eindspel' geschreven door Isa Maron


Na het uitlezen van deel 3 Ritueel, moest ik natuurlijk verder met deel 4 Eindspel. Je wil gewoon weten hoe de Noordzeemoorden afloopt. Dat is de kracht van deze serie. Je leeft mee met de personages en wil weten of Kyra er achter komt wat er jaren geleden met haar zus is gebeurd. De gesprekken van Kyra met de mededader, een dubbele moord op een bejaard echtpaar, het pedofielennetwerk dat zich daadwerkelijk in hoge kringen afgespeeld heeft en de handel in vrouwen, allemaal rode draden in dit boek. Kortom 'Eindspel' is de apotheose van de Noordzeemoorden.

Alle vier de delen van de Noordzeemoorden vind ik echte boekentips, lekkere boeken voor in de vakantie en bij de Bibliotheek ook al te verkrijgen als e-books.

Kijk hier voor meer boekentips van juf Sas

#boek #ebook #boekentip #boekquote #IsaMaron #Galgenveld #tipvanjufSas #deNoordzeemoorden #reeks #4boeken #ijskoud #ritueel #boekentips #ebooks #lekkervoordevakantie #MarcGaullier #MaudMertens #KyraSlagter #dader #meedogenloos #scholiere #rechercheur #Amsterdam #Texel #vermistezus #jewiltverderlezen #verdieping #zomerlezen #vakantie #thriller #thrillers #spannend #gruwelijk #docentkunst #taalkunstenaar #ebook #ritueelvermoord #Eindspel #deel3vandenoordzeemoorden #Noordzeemoorden #hoofenindetuin #InaDemsterwold #EindspelvanIsaMaron #BoekquoteuitEindspel #apotheose

67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0