• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Een juf Sas afscheid van collega Cathrien


Zaterdag was ik aan een nieuw gehaakt poppetje begonnen. Ik wilde iets met leren bandjes uitproberen bij armen en benen. Zondag ging ik het poppetje gezicht en haren geven en opeens zag ik het. Dit is CATHRIEN!

Mijn hersenen gingen meteen een eigen leven leiden. Tuurlijk bij ons 'afscheid' kan iets van juf Sas niet ontbreken. Er ging van alles bruisen, ideeën gingen stromen en wat eerst gewoon een poppetje zou worden, werd nu een project. Wat heb ik een lol gehad bij het maken van mijn 'afscheidsfilmpje'.

Alle gemaakte foto's heb ik in de app stopmotion gezet, muziekje en geluiden eronder, zo ontstond het eerbetoon aan Cathrien.

Cathrien heeft me ruim 8 jaar geleden met open armen ontvangen bij Bibliotheek Oosterschelde. Ze is vanaf het begin mijn leidinggevende geweest, ze heeft alle vertrouwen in mij gehad. Met veel plezier hebben we samen gewerkt en mooie dingen opgezet. We blijven collega's maar ze is niet meer mijn leidinggevende en dat zal toch best wennen zijn.

Vandaag hebben Heidi, Monique en ik Cathrien bedankt voor alles. Ze vond het filmpje erg leuk en alle symboliek die erin zit kwam goed over. Gelukkig geen definitieve afscheid van Cathrien maar een waardering voor de enige echte ORIGINAL Cathrien. Nogmaals bedankt Cathrien en veel succes met je nieuwe uitdaging binnen onze organisatie.

En zeg nou eerlijk, ze lijkt er toch echt op....

#haken #crochethook #freepattern #gratispatroon #handmade #DIY