• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Ons nieuwe roze huis


We wonen er, in ons roze huis! Inmiddels al weer bijna een half jaar. Het was een traject van hobbels, heel veel stress en veel geregel. Ook na de oplevering in maart waren er nog steeds dingen die niet goed waren en waar er dus weer mensen over de vloer kwamen. Nu na een half jaar kan ik eindelijk zeggen dat het geregel achter ons ligt en nu alles is zoals het moet zijn. We zijn wel erg blij met ons huis. De plaats is geweldig, we hebben super buren en we hebben het zo kunnen laten bouwen zoals wij dat wilden en dat voelt heerlijk.

De inrichting hebben we vrij strak gehouden. Wit en rustig, we houden beide van de Scandinavische stijl en dat hebben we doorgevoerd in ons hele huis. Ik vind ook dat deze inrichting past bij de buitenkant die ook een beetje Scandinavisch aandoet. Als je de Netflix serie 'Morden i Sandhamn' wel eens hebt gekeken, snap je wat ik bedoel.

De keuken hebben we bij Bruynzeel gekocht, een witte greeploze hoogglans keuken met betonlook blad. Helaas waren daarvan heel veel punten niet goed bij oplevering en zijn er heel wat monteurs langs geweest de afgelopen periode. Vervelend maar de service en vooral de communicatie met Bruynzeel was altijd prima. We zijn erg blij met onze keuze die we toch al eind 2017 maakten. Je moet dan toch altijd maar afwachten hoe het in het echt uit zal vallen. De verkoopster Hoa heeft prima meegedacht en de keuken is praktisch en heeft veel ruimte. Echt heerlijk en luxe vind ik de quooker, je hebt zo een kopje thee en de pasta of aardappelen zijn meteen aan de kook. En natuurlijk de vaatwasser, na bijna 11 maanden afwassen in ons tijdelijke huurhuis vind ik het zo fijn om weer een apparaat te hebben die het voor je doet én je keuken is altijd opgeruimd.

De wc's en badkamer zijn ook neutraal ingericht. Wit met zwarte tegels, tijdloos. Helaas hebben we iets mindere ervaringen met het bedrijf waar we de spullen hebben gekocht. Vanuit de bouw werden we een beetje verplicht hiermee samen te werken en we hadden hier al in het verleden ervaringen mee en waren er zo gezegd iets minder blij mee. De spullen zijn netjes, daar kan ik niks over zeggen maar communicatie was er bijna niet, pas na weken of na weer eens bellen of mailen. Ik ga hun naam niet noemen, dat zou flauw zijn maar ik ga zeker geen reclame voor ze maken.

De meubels beneden hebben we nieuw aangeschaft. We hebben ze gekocht bij Woonboulevard Poortvliet. De kasten zijn van Xooon, zwaar, mooie materialen, met verlichting, robuust maar toch niet lomp. De bank hadden we mazzel mee, die hadden we bij onze eerste verkenning al gezien en vonden we leuk en bij het aanschaffen, bleek er nog 1 exemplaar te zijn, het showmodel en kregen we flinke korting op. De eettafel heeft echt een scandinavische uitstraling en is geweldig in gebruik. Het heeft een keramische blad in de tinten blauw/zeegroen. De blauwe stoelen met zwart onderstel maken het geheel weer wat stoerder. Mijn eigen kunstwerken komen goed tot hun recht in de kamer en af en toe wissel ik af. En de Samsung Frame vind ik ook steeds een van de geweldigste uitvindingen. Geen groot zwart vlak mee maar kunst aan de muur én tv in een.