• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De kleuren voor voorjaar 2018 volgens Pantone


Dit worden dé kleuren volgens het bedrijf Pantone om dit voorjaar rekening mee te houden in de mode & interieur. Ik vind vooral de Classic Color Palet mooi, daar kan je alle kanten mee op.

De Kleur van het jaar 2018 is Ultra Violet. Paars niet echt mijn kleur maar je zal het vast veel terug gaan zien dit jaar. Je moet vooral de kleuren pakken die jou aanspreken en bij jou passen. De rest is vooral ter inspiratie. Op naar het voorjaar!

#trend #kleuren #pantone #inspiratie #mode #interieur #kleurentrend #trends #stijl #style #shoppen #tipvanjufSas #modetip #fashion #styling #Pantone #kleurenvoorjaar2018 #dekleurvanhetjaar2018 #ultraviolet #PantoneColors #spring2018 #modekleuren #classiccolorpalette #salorblue #warmsand #coconutmilk #harbormist #pinklavender #littleboyblue

119 weergaven0 opmerkingen