google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Work in Progress, de drieling krijgt een buurmeisje Lucy handmade by juf Sas


De drieling is compleet, Loes, Livia en Lena en nu krijgen ze een buurmeisje Lucy. Lucy is van dezelfde leeftijd en woont naast de drie meisjes. Met z'n vieren zijn ze onafscheidelijk.

Lucy speelt graag met de drieling, met alle drie maar het meeste contact heeft ze met Livia. Beide houden ze van roze en allebei hebben ze een grote hobby namelijk zingen. Lucy kan niet stil staan, is altijd in beweging en is helemaal gek op alles met een glitter. En het mooiste aan Lucy is haar schaterende lach.

Lucy is al getekend en ik ben haar nu aan het haken. Dus houdt mijn blog in de gaten voor het gratis patroon van Lucy.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas

#Zeeman #wolvandeZeeman #lossen #tipvanjufSas #haakwerk #haken #virka #crocheting #crochetlover #ilovecrocheting #hakeniship #hakenisleuk #creatief #handcrafted #handmade #DIY #wolvanZeeman #handmadebyjufSasmetgratispatroon #goedeuitleg #leuk #nieuwsgierig #workinprogress #wip #jufSas #katoenvanZeeman #softkatoenvanAction #ActionNederland #nieuwontwerp #tekening #zusjevoorLOes #popLoes #LoesheefteenzusjeLivia #dedrieling #driezusjes #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #jufSashakennaareentekening #amigurumifreepattern #amigurumidoll #amigurumi #knuffel #gehaaktepop #gehaakteknuffel #duurzaamspeelgoed #verantwoordspeelgoed #gehaaktepopLena #dezusjesLoesLiviaenLena #Lena #hakeniscool #Lucy #buurmeisjeLucy #dedrielingkrijgteenbuurmeisje #DIYcrocheting #diy

123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page