• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Transactie wordt verbroken, u heeft genoeg wol


Helaas mijn kast met wol is vol, even geen nieuwe wol of katoen aanschaffen dus als ik toch wil pinnen om wol of katoen aan te schaffen, hoop ik dat het pinapparaat dit aangeeft. Maar goed ik sta niet voor mezelf in want wol kan je eigenlijk nooit genoeg hebben. Een mooie week toegewenst!

Klik hier voor alle gratis patronen van juf Sas

#comic #strip #hakendevrouw #yarn #grappig #humor #wol #katoen #lol #funny #creatief #DIY #hardbezigzijn #haken #crochet #crocheting #virka #häckeln #hekel #handwerken #winkelen #shoppen #wolkopen #stripoverwolkopen #stripoverhaken #buyyarn #stripvanSarahAndersen #tipvanjufSas #enoughyarn #transactiewordtverbroken #uheeftgenoegwol #genoegwol #howIspendmoney #pinapparaat #pinnen