• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Huis in de verkoop, zeer ruime twee onder een kap woning in Tholen


Er komt heel wat bij kijken, een nieuw huis en de verkoop van ons huidige huis. Het is dan ook best druk met al dat geregel. Vandaag kwam Zibber foto's en een film van ons huis maken om het hopenlijk volgende week bij makelaar Leunis officieel in de verkoop te zetten. Een voordeel van dit traject dat ons huis keurig opgeruimd en schoon is. Mooie verse bloemen uit eigen tuin maken het geheel helemaal af. Leuk om de fotograaf na 2 1/2 uur te horen zeggen dat ze het een erg leuk huis vond om op de foto te zetten. Het is ook een heerlijk, leuk, mooi en zeer groot huis.

Ben je op zoek naar een zeer groot betaalbaar niet te oud (2000) huis met diverse mogelijkheden gelegen in een zeer rustige woonwijk, dan ben je bij ons aan de Watermolen 19 in Tholen aan het goede adres. Tholen ligt centraal, 10 minuten van Bergen op Zoom en je bent in 45 minuten in Rotterdam, Goes, Antwerpen, Breda en geniet van de natuur en rust van het mooie Zeeuwse eiland Tholen. Ik heb er een maand geleden zelf al een filmpje van gemaakt. Dus wil je alvast een voorproefje, bekijk dan de video. De verkoopprijs is €319.500,- Ben je echt geïnteresseerd neem dan contact op met Makelaar Leunis.

#verkoop #huis #tweeondereenkap #zerruimewoning #Tholen #eilandTholen #Zeeland #centraalgelegen #filmpje #natuur #rust #voorproefje #zibber #Leunis #makelaarLeunisTholen #heerlijkhuis #versebloemen #fotos #fotgraaf #brochure #kopersgezocht #huisinverkoop #tekoop #tekoopinTholen

272 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven