• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Quote van de week over problemen van Eberhard van der Laan


Deze man, Eberhard van der Laan, is de afgelopen week volop in het nieuws geweest. Verdrietig nieuws want de doktoren zijn uitbehandeld en Eberhard legt zijn functie neer als burgemeester. Als tweede gast bij zomergasten kwam deze quote voorbij. Ik was geroerd door het interview met hem. Daar zei hij al met tranen in zijn ogen: 'Nou dat het de lieve stad blijft die het is.' Een stad die hij liever heeft gemaakt.

Ook de foto van Eberhard en onze koning gaf een mooi beeld van een man die tot het laatst betrokken blijft. Eberhard, een wijs man die ik heel veel sterkte toewens.

Foto AT5

#Quote #quotevandeweek #weekend #herfst #jufsas #TipvanjufSas #EberhardvanderLaan #burgemeestervanAmsterdam #wijsman #problemen #problemenoplossen #allestegelijk #datkanniet #quotevanjufSas #FotoAt5 #fotovanEberhardenkoning #zomergasten #tweedegast #tweedezomergast #alsje10problemenhebt #enjewiltdietegelijkoplossen #danhebje11problemen #wantdatkanniet #burgemeester #Amsterdam

79 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0