google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Ritueel' geschreven door Isa Maron


Na deel 1 Galgenveld en deel 2 IJskoud nu een boekquote uit boek 3 Ritueel. Deel 3 is een boek met aardig wat dode mensen, in ieder geval hoofden van dode mensen. In het huis van de buren van Kyra Slagter worden tien hoofden in de tuin gevonden. De hoofden zijn alle van blonde, jonge meisjes en ze liggen precies op 126 cm van elkaar. Er is dus een psychopaat aan het werk, die volgens een ritueel aan de slag is gegaan. Er komen verschillende zaken samen in deel 3 want in het huis woonde weduwe Ina Demsterwold getrouwd geweest met een invloedrijke man, die van verschillende zedenzaken verdacht werd maar waarvan de betrokkenheid nooit aangetoond is. De rode lijnen van deel 1 en 2 gaan natuurljk ook weer door in deel 3. De zoektocht van Kyra naar haar zusje Sarina. Het verhaal van Sarah met haar angsten en terugkomend geheugen en de zoektocht van Maud naar de dader.

Na het uitlezen van deel 3 moest ik natuurlijk verder met deel 4 Eindspel. Je wil gewoon weten hoe de Noordzeemoorden afloopt. Alle vier de delen van de Noordzeemoorden vind ik echte boekentips, lekkere boeken voor in de vakantie en bij de Bibliotheek ook al te verkrijgen als e-books.

Kijk hier voor meer boekentips van juf Sas

#boek #ebook #boekentip #boekquote #IsaMaron #Galgenveld #tipvanjufSas #deNoordzeemoorden #reeks #4boeken #ijskoud #ritueel #boekentips #ebooks #lekkervoordevakantie #MarcGaullier #MaudMertens #KyraSlagter #dader #meedogenloos #scholiere #rechercheur #Amsterdam #Texel #vermistezus #jewiltverderlezen #verdieping #zomerlezen #vakantie #thriller #thrillers #spannend #gruwelijk #docentkunst #taalkunstenaar #ebook #ritueelvermoord #Eindspel #deel3vandenoordzeemoorden #Noordzeemoorden #hoofenindetuin #InaDemsterwold

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page