google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Nooit meer regen' geschreven door Carla de Jong


Na de Johansons van Carla de Jong was ik erg benieuwd naar haar boek Nooit meer regen. Na een aantal thrillers was ik wel weer toe aan een psychologische roman. In dit familieverhaal zit ook een schrijnend maar mooie liefdesgeschiedenis. Het verhaal gaat over Jeanne die de diagnose ALS krijgt. Jeanne Dufour, een Française, houdt van drie mannen, haar zoon Nathan, haar eerste liefde Matteo en haar tweede liefde Callum. Het boek begint een half jaar na de dood van Jeanne met de mededeling van de notaris dat het testament van Jeanne wordt geopend. Bij deze bijeenkomst zullen zus Julie, Matteo, Callum, Nathan en Olivia de halfzus van Nathan én de dochter van Callum aanwezig zijn.

Het boek leest erg prettig. De hoofdpersonen zijn met elkaar verweven en zo is het verhaal ook geschreven. Je leeft mee met deze hoofdpersonen en leert ze kennen. Je ziet hun verdriet, hun angsten en hoe ze weer omhoog krabbelen na het verlies van Jeanne. Ik heb het boek in een ruk uitgelezen. Het kostte me weer wat nachtrust maar dat had ik er voor over.

Kijk hier voor meer boekentips van juf Sas

#CarladeJong #psychologischeroman #familieintriges #boekentip #boek #lezen #DeJohansons #familie #2015 #prettigestijl #afstandelijkehouding #recensie #Amsterdam #hoofdpersonen #tipvanjufSas #Nooitmeerregen #schrijversacademie #schuldig #welgesteldefamilie #personages #psyche #TipvanjufSas #boekentips #familieverhaal #liefdesgeschiedenis #schrijnend #JeanneDufour #Française #nooitmeerregen #wijnhandel #zusJulie #zoonNathan #Matteojournalist #Callumarts #Oliviahalfzus #testament #ALS #verdriet #angst #omhoogkrabbelen #schrijfsterCarladeJong

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page