• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit 'IJskoud' geschreven door Isa Maron


Na deel 1 Galgenveld gaat deel 2 van de Noordzeemoorden, IJskoud over vermiste kinderen in het koude november. Het eerste jongetje verdwijnt vanaf een kinderboerderij waar hij samen met oppas Sophie, een goede vriendin van Kyra, rondloopt en op klaarlichte dag meegenomen wordt. De politie staat voor een raadsel als kort daarna nog meer jonge kinderen verdwijnen. Rechercheur Maud Mertens houdt zich met de zaak bezig en ontmoet bij deze vermissing weer studente Forensisch Onderzoek Kyra Slagter. Kyra is nog steeds op zoek naar haar verdwenen zus Sarina. Het verhaal wordt afwisselend verteld vanuit het oogpunt van een van de ontvoerde kinderen, de politie, Kyra en een getraumatiseerd meisje in Engeland die weer linkt met de zus van Kyra. De verhaallijnen van deel 1 lopen door en na deel 2 wil je weer verder met deel 3 Ritueel. Toch knap hoe dat geschreven is. De Noordzeemoorden vind ik echte boekentips, lekkere boeken voor in de vakantie en bij de Bibliotheek ook al te verkrijgen als e-books.

Kijk hier voor meer boekentips van juf Sas

#boek #ebook #boekentip #boekquote #IsaMaron #Galgenveld #tipvanjufSas #deNoordzeemoorden #reeks #4boeken #ijskoud #ritueel #boekentips #ebooks #lekkervoordevakantie #MarcGaullier #MaudMertens #KyraSlagter #dader #meedogenloos #scholiere #rechercheur #Amsterdam #Texel #vermistezus #jewiltverderlezen #verdieping #zomerlezen #vakantie #thriller #thrillers #spannend #gruwelijk #docentkunst #taalkunstenaar #ebook