• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit 'De ooggetuige' geschreven door Simone van der Vlugt


Opnieuw een quote uit een luisterboek. Ik heb het boek gedownload in de LuisterBiebapp van de Bibliotheek en heb dit korte boek tijdens het fröbelen van pop Loes geluisterd, twee vliegen in één klap. Dit boek heeft weer een prettige voorleesstem van Hymke de Vries want de stem vind ik wel erg belangrijk. De stem geeft de doorslag of ik een boek ga luisteren of niet.

Simone van der Vlugt schreef De ooggetuige als geschenkboekje van de Maand van het Spannende Boek 2012. Het verhaal gaat over Manon Jonker, een slechtziende jonge vrouw. Ze is getuige van een overval bij een juwelier. De daders laten haar met rust omdat ze denken dat ze blind is. Ze is slechtziend en heeft de daders heel vaag gezien en wel hun stemmen opgeslagen. Je leeft met de 22-jarige Manon en haar geleide hond Max mee en leest hoe de overval doorwerkt in haar leven.

In totaal wordt het boek in 2 uur 9 minuten en 42 seconden voorgelezen. Kortom ik ben fan van de Luisterbieb. Probeer het zelf ook eens, ben benieuwd wat jij er van vindt.

Dit zijn de titels die beschikbaar zijn in de LuisterBieb

#LuisterBieb #luisterboek #nietgelezenmaargeluisterd #BedBreakfast #JetvanVuuren #boekquote #Andries #Eva #Myrthe #tweehalfzussen #wijngaard #verbouwing #uitvaart #moeder #familie #familieband #spannend #verhaallijnen #hardlopen #strijken #frobelen #haken #handwerken #creatiefbezigzijn #Bibliotheek #titelsvanluisterboeken #app #smartphone #telefoon #voorleesstem #IsaHoes #blog #jufSas #boek #lezen #tipvanjufSas #multitasken