google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Vriendinnen, dichtbij mijn hart


Dit bordje zag ik van de week bij de Formido. Vriendinnen zijn als een goede BH, ondersteunend, moeilijk te vinden en altijd dichtbij mijn hart. Dat laatste klopt zeker. Ik koester mijn vriendinnen. Echte vriendinnen hoef je niet elke week te zien. Vorige week was het wel een soort vriendinnenweek. Donderdag ging ik met Jacky naar de sauna. We spreken ongeveer 4 keer per jaar af en genieten een hele dag in de sauna en raken niet uitgepraat. Dit doen we al bijna 30 jaar lang en het blijft bijzonder. Deze saunadagen hebben altijd een gouden randje. Afgelopen weekend met vriendinnen Petra en Annique naar ons plekkie in Burgh Haamstede geweest. Ook geweldig om dit samen te beleven. Fietsen, wandelen, met de voeten in de zee, kletsen, lekker eten en heel veel lachen. Ook dit weekend had een gouden randje. En zo heb ik nog een paar vriendinnen die ik niet zo vaak zie maar als ik ze zie dan is het goed. We leven met elkaar mee en dat is bijzonder. Vriendinnen, ik houd van ze, stuk voor stuk. Ik heb me al voorgenomen dat als ik 50 word ( ik heb nog nog 1 1/2 jaar), ik dit ga vieren met alle vrouwen die bijzonder geweest zijn in mijn leven. Vriendschap moet je vieren!

De foto's zijn van afgelopen weekend met Petra en Annique, je begrijpt dat de foto genomen van Jacky en mij in de sauna toch privé blijft.

#liefde #vriendinnen #vieren #vriendschap #bijzonderevriendschap #friendsarelikeagoodbra #supportive #hardtofind #andalwaysclosetoyourheart #vriendin #friends #Vriendschapmoetjevieren #sauna #weekendweg #strand #onsplekkie #eenlevenlang #50jaar #vrouwen #bijzonderevrouwen #inmijnhart

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page