• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

TBT Eindelijk heb ik hem aan, dé boekenjurk


Dé boekenjurk heb ik vorig jaar in oktober gekocht maar hij hing nog steeds ongedragen in mijn kast. Vandaag was het tijd daar daar eens verandering in zou komen. Een werkdag in Bibliotheek Goes én lekker weer gaf de doorslag. Een paar keer kreeg ik leuke opmerkingen over de jurk. Kortom hij staat leuk en draagt heerlijk.

De jurk is gemaakt van heerlijk soepelvallend materiaal. Mooi gevoerd, leuke print, gave kleuren en strijkvrij én er zitten twee steekzakken in. Erg handig voor mijn mobiel. Je kan de jurk nog steeds bij Succubus bestellen.

#tipvanjufSas #deboekenjurk #boekenliefhebber #bibliotheekjurk #uniform #bibliotheekuniform #boeken #boek #lezen #suf #tuttig #succubus #LindyBopBletchleyBook50sSwingJurk #jaren50 #fiftys #jufSas #tip #vriendin #bestellen #riem #cadeau #LindyBop #jurkmetboeken #geweldig #werkuniform #werkkleding #liefdevoorboeken #leesplezier #boekofiel #boekenwurm #bookdress #reading #librarydress #library #dress #boekentip #boekenjurk #boekenopjurk #LindyBob #throwbackthursday