• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote 'In het water' geschreven door Paula Hawkins


Na 'Het meisje in de trein' ook het tweede boek van Paula Hawkins 'In het water' gelezen.

Inhoud: Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. Ze zijn niet de eerste vrouwen die ten prooi vallen aan deze donkere wateren, en hun dood veroorzaakt een golf van onrust over de rivier en zijn geschiedenis. De vijftienjarige dochter van Nel blijft alleen achter. Daarom moet Nels zus, Jules, terugkeren naar het stadje dat ze jaren geleden de rug heeft toegekeerd. Voorgoed, dacht ze toen. Kijk uit voor diepe wateren, je weet nooit wat zich onder de oppervlakte bevindt....

Dit boek van Paula Hawkins leest net zoals 'Het meisje in de trein' lekker maar echt een heel bijzonder verhaal is het niet. Ik heb het al een tijdje geleden gelezen en moet echt diep graven hoe het verhaal ook alweer gegaan is en hoe het afloopt. Kortom een lekker vakantieboek, dat dan weer wel.

#bookquote #leesplezier #boek #tip #lezen #spannend #ontspanning #thriller #boekentip #meisjeindetrein #inhetwater #PaulaHawkins #boekquote #tipvanjufSas #hetmeisjeindetrein #Engeland #water #rivier #MidsummerMurders #detective #Jules #Nel #zussen #vakantieboek #vakantielezen #Boekquote #ilovebooks #lezer