google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Bed & Breakfast' geschreven door Jet van Vuuren


Dit boek van Jet van Vuuren heb ik niet gelezen maar geluisterd. Ik heb het boek gedownload in de LuisterBiebapp van de Bibliotheek en heb dit boek tijdens hardlopen, strijken en fröbelen (haken) geluisterd. Dat is nog eens multitasken. Zeker tijdens het creatief bezig zijn, vind ik het luisteren naar een boek erg prettig. Televisie uit en luisterboek op mijn telefoon aan en dan meeleven met het verhaal. Net zoals een kind het fijn vindt om voorgelezen te worden, zo vind ik het nog steeds prettig dat een verhaal voor mij voorgelezen wordt. Ik luister altijd wel eerst naar de voorleesstem want die vind ik wel belangrijk. De stem moet fijn zijn om naar te luisteren en moet je niet irriteren want dan gaat het verhaal langs je heen. Bed & Breakfast werd voorgelezen door Isa Hoes, een erg mooie voorleesstem vind ik persoonlijk. Het boek vond ik ook goed in elkaar zitten. De verhaallijnen van Myrthe, Eva en Andries door elkaar heen, maakt het boek best spannend en toch nog verrassend. In totaal wordt het in 8 uur 10 minuten en 16 seconden voorgelezen. Kortom probeer het zelf ook eens, een luisterboek uit de LuisterBieb. Ben benieuwd wat jij er van vindt.

Dit zijn de titels die beschikbaar zijn in de LuisterBieb

#LuisterBieb #luisterboek #nietgelezenmaargeluisterd #BedBreakfast #JetvanVuuren #boekquote #Andries #Eva #Myrthe #tweehalfzussen #wijngaard #verbouwing #uitvaart #moeder #familie #familieband #spannend #verhaallijnen #hardlopen #strijken #frobelen #haken #handwerken #creatiefbezigzijn #Bibliotheek #titelsvanluisterboeken #app #smartphone #telefoon #voorleesstem #IsaHoes #blog #jufSas #boek #lezen #tipvanjufSas #multitasken

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page