google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

FACEBoek, boekentips van medewerkers én klanten van Bibliotheek Oosterschelde


Elke woensdagochtend om 10 uur en vrijdagmiddag rond 17 uur geven medewerkers én klanten van Bibliotheek Oosterschelde een boekentip. Deze rubriek hebben we FACEBoek genoemd. De link in de catalogus naar het uitgekozen en gelezen boek staat er bij vermeld, dus je kan het boek meteen reserveren of bij een ebook meteen uploaden. Mijn boekentip is het boek Ritueel, het derde boek uit reeks van de Noordzeemoorden geschreven door Isa Maron. Deze 4 boeken zijn ook verkrijgbaar als e-book bij de Bibliotheek. Wil je verrast worden door allerlei boekentips, volg dan Bibliotheek Oosterschelde op Facebook.

#Faceboek #FACEBoek #facebook #BibliotheekOosterschelde #digitaallezen #boekentips #boekentipsRitueelIsaMaron #ebook #ereader #bibliotheek #verrastworden #deNoordzeemoorden #woensdag #vrijdag #rubriek #vastetijden #exgooglemedewerkers #collegas #klanten #gelezenboeken #tip #tipvanjufSas #lezen #ontspanning #vanlezenwordjewijzer #leesplezier #reserveren #catalogus #ebooks #online #uploaden #bibliotheekpas #socialmedia #krachtvansocialmedia

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page