• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit 'Grote kleine leugens' geschreven door Liane Moriarty


In de vakantie dit boek in een ruk uitgelezen. Na 'Het geheim van mijn man' was ik benieuwd naar 'Grote kleine leugens' en het viel niet tegen. Het verhaal gaat over een kleine basisschool Pirriwee Public en de moeders die een kind of kinderen op deze school hebben. Je leeft mee met de roddels, problemen, ruzies en geheimen. Je ziet wat een impact het roddelen & de (grote maar ook kleine) leugens hebben. Je weet aan het begin dat er een moord is gepleegd en eigenlijk kom je pas bij de laatste bladzijden er achter wie er dood is. Dat vond ik erg grappig aan dit boek. Echt heel spannend is het niet, niet thrillerachtig, meer een psychologisch roman. De schrijfstijl van Liane Moriarty is vlot, veel dialogen en gedachten en humoristisch. Je kan het zo voor je zien wat er geschreven wordt.

Kijk hier voor meer boekentips van juf Sas

#boekentip #boek #lezen #boekquote #Grotekleineleugens #vlot #LianeMoriarty #hetgeheimvanmijnman #psychologischeroman #roman #moord #PirriweePublic #geheimen #roddels #roddelen #leugens #kleineleugens #dialogen #humoristisch #tipvanjufSas #ineenruk #lekkervoordevakantie #vakantie #boekvoordevakantie #pageturner #ouders #oueravond #feest #rijk #Jane #Ziggy #ruzie #schrijfstijl #breienmetjufSas #boekentipvanjufSas #Madeline #Bonnie #Chloe #vriendschap #tweekampen