google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Dé jumpsuit van 2017, deze oversized jumpsuit met harembroek van Didi


In 2014 en in 2015 had ik hem gevonden, dé jumpsuit. In 2016 heb ik de jumpsuit niet kunnen vinden. Dat lag er denk ik ook aan dat ik toen ruim 10 kilo zwaarder woog. Afgelopen donderdag kon ik mijn geluk niet op toen ik bij de Didi deze zwarte jumpsuit zag. Dit is echt dé jumpsuit van 2017, deze oversized jumpsuit met harembroek. Ik heb vroeger zo'n zwarte harembroek gehad en heb nog steeds spijt dat ik die heb weggedaan. Ik heb deze jumpsuit meteen online besteld en vrijdagmiddag was hij binnen. Hij zit geweldig. Ik zie er uit als een soort Teletubbie maar ach met mijn lengte kan ik het hebben. Ik vind het heerlijk zo'n hobbezak met een laag kruis. Ik weet zeker dat ik deze jumpsuit heel vaak ga dragen. Gewoon zo op een zomerse dag of met een stoer spijkerjasje of leren jasje op een iets koudere dag. En zwart, dat vraagt om een nieuwe creatie gehaakte Flipflops in zwart/grijstinten. Ik ben geïnspireerd, binnenkort meer.

#jumpsuit #Didi #zwart #hobbezak #harembroek #harem #lekker #shoppen #blij #Didijumpsuit #zwartejumpsuit #zwarteflipflops #hetzitheerlijk #dejumpsuitvan2017 #oversizedjumpsuitmetharembroek #style #mijnstijl #shop #simpel #wijd #oversized #onlinebestellen #DHL #Teletubbie #jumpsuitmetlaagkruis #spijkerjasje #lerenjasje #kleding #tipvanjufSas

201 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page