• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Terug in de tijd in Bakkerij (of is het toch een museum) Sonnemans in Burgh Haamstede


Even terug in de tijd bij bakkerij Sonnemans met een heerlijk bakje koffie met appeltaart. Wat een geweldige bakkerij/cafetaria/ijs/museum/snoepwinkel is Sonnemans in Burgh Haamstede. Je kijkt in ieder geval je ogen uit en de koffie is er heerlijk. Er is genoeg gespreksstof in ieder geval door alles wat om je heen hangt. Al met al is Bakkerij/museum Sonnemans een hele belevenis. Bekijk het filmpje van Omroep Zeeland om een goede indruk van deze familie Bakkerij te krijgen.

#inspiratie #BakkerijSonnemans #BurghHaamstede #museum #verzameling #kevers #ijs #cafetaria #terras #koffie #appeltaart #snoepwinkel #bolus #bolussen #belevenis #jekijktjeogenuit #verzamelen #terugindetijd #OmroepZeeland #Zeeland #gespreksstof #winkel #heerlijk #SchouwenDuiveland #familiebedrijf #sinds1930

85 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0