google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Terug in de tijd in Bakkerij (of is het toch een museum) Sonnemans in Burgh Haamstede


Even terug in de tijd bij bakkerij Sonnemans met een heerlijk bakje koffie met appeltaart. Wat een geweldige bakkerij/cafetaria/ijs/museum/snoepwinkel is Sonnemans in Burgh Haamstede. Je kijkt in ieder geval je ogen uit en de koffie is er heerlijk. Er is genoeg gespreksstof in ieder geval door alles wat om je heen hangt. Al met al is Bakkerij/museum Sonnemans een hele belevenis. Bekijk het filmpje van Omroep Zeeland om een goede indruk van deze familie Bakkerij te krijgen.

#inspiratie #BakkerijSonnemans #BurghHaamstede #museum #verzameling #kevers #ijs #cafetaria #terras #koffie #appeltaart #snoepwinkel #bolus #bolussen #belevenis #jekijktjeogenuit #verzamelen #terugindetijd #OmroepZeeland #Zeeland #gespreksstof #winkel #heerlijk #SchouwenDuiveland #familiebedrijf #sinds1930

193 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page