google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Quote van de week van Leo Babauta van Zen Habits


Consuminderen, ik word er steeds meer van. Kopen om het kopen, een leegte opvullen met spullen. Het lost niets op en breng je vaak alleen maar in nog meer problemen. Ervaar het om te leven met minder spullen en meer liefde.

#LeoBabauta #ZenHabits #quotevandewek #quote #lifecanreallybebetterwithless #ifwhatsleftiswhatyoulove #love #liefde #consuminderen #minder #opruimen #weggooien #levenmetminder #levenswijsheid #wijsheid #leven #thepowerofless #auteur #minderspullen #kopenomhetkopen #eenleegteopvullen #hetlostnietsop

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page