• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Poncho 'At the beach' handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Deze poncho staat al een tijdje in concepten bij mijn blogs. Ik heb deze poncho in de zomer gehaakt. Het patroon was nog een heel gepuzzel, zeker om de hals mooi en niet te wijd te krijgen. Ook best moeilijk om het begrijpelijk op te schrijven hoe ik het gehaakt hebt. De poncho staat heel vrolijk maar achteraf is de wol die ik gebruikt heb misschien te zwaar maar goed afdoende leert men. Dus wil je deze poncho haken, kies dan misschien andere wol. De squares haken is wel heel leuk en geven een vrolijk effect.

Wat heb je nodig voor Poncho 'At the beach':

-2 bollen extra large lichtroze wol van Action

-2 bollen extra large blauwe wol van Action

-2 bollen extra large donkerroze wol van Action

-1 bol extra large grijze wol van Action

-haaknaald 10

-schaar

-stopnaald

-etiket

Hoe haak je de poncho:

Deze poncho heb ik van 4 squares gemaakt. Ik heb 4x onderstaande square gehaakt, wel 2 keer in verschillende kleuren. Start met een magische ring en haak daar 24 stokjes in. Volg verder het patroon. Ik heb alleen lossen en stokjes gehaakt.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!