• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit 'Galgenveld' geschreven door Isa Maron


In onze vakantie begonnen in Galgenveld, het eerst boek van 4 boeken van de Noordzeemoorden reeks geschreven door Isa Maron. Deze reeks leest vrij makkelijk en hoewel ik de moord erg gruwelijk en een tikkeltje onwaarschijnlijk vond, boeide Galgenveld mij. De verhalenlijnen van rechercheur Maud Mertens en Kyra Slagter, scholiere met een verleden, zijn interessant. In Galgenveld wordt de populaire docent kunst Marc Gaullier van Kyra's school vermoord aangetroffen aan een lantaarnpaal bij de veerpont Noord naar Amsterdam CS. Dit betekent dat een meedogenloze dader bezig is. Galgenveld is zo geschreven dat je echt verder wil lezen in deel twee (IJskoud) als je het boek uit hebt. En dat heb ik gedaan. Ik ben nu bezig in het derde boek Ritueel en kom steeds meer te weten van de hoofdpersonen en dat is leuk. Kortom de Noordzeemoorden vind ik echte boekentips, lekkere boeken voor in de vakantie en bij de Bibliotheek ook al te verkrijgen als e-books.

Kijk hier voor meer boekentips van juf Sas

#boek #ebook #boekentip #boekquote #IsaMaron #Galgenveld #tipvanjufSas #deNoordzeemoorden #reeks #4boeken #ijskoud #ritueel #boekentips #ebooks #lekkervoordevakantie #MarcGaullier #MaudMertens #KyraSlagter #dader #meedogenloos #scholiere #rechercheur #Amsterdam #Texel #vermistezus #jewiltverderlezen #verdieping #zomerlezen #vakantie #thriller #thrillers #spannend #gruwelijk #docentkunst #taalkunstenaar