google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Quote van de week over dwarsliggers


Jeroen vertelde mij dit gesprek tussen twee collega's. Echte Rotterdamse humor, daar houd ik van. Mooie quote dacht ik ook meteen, want hoewel dwarsliggers soms erg irritant zijn, je heb ze toch nodig. Zonder dwarsliggers inderdaad geen rails en om het goede spoor te houden heb je die wel nodig.

#collegas #gesprek #dwarsligger #zonderdwarsliggersgeenrails #rails #spoor #uitspraak #werk #goedespoor #quote #quotevandeweek #collega #gesprekwijsheid #feedback #jebentweleendwarsligger #humor #grappig #irritant #Rotterdam #jehebtzenodig #rail #dwarsliggers #slim

270 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page