• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Quote van de week over dwarsliggers


Jeroen vertelde mij dit gesprek tussen twee collega's. Echte Rotterdamse humor, daar houd ik van. Mooie quote dacht ik ook meteen, want hoewel dwarsliggers soms erg irritant zijn, je heb ze toch nodig. Zonder dwarsliggers inderdaad geen rails en om het goede spoor te houden heb je die wel nodig.

#collegas #gesprek #dwarsligger #zonderdwarsliggersgeenrails #rails #spoor #uitspraak #werk #goedespoor #quote #quotevandeweek #collega #gesprekwijsheid #feedback #jebentweleendwarsligger #humor #grappig #irritant #Rotterdam #jehebtzenodig #rail #dwarsliggers #slim

139 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0