• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

TBT Boerengolf juli 2010, afsluiting van seizoen Tholense Boys C2


Laatst op de voetbal haalden we de herinneringen op aan het boerengolf, afsluiting van het seizoen van de C2 van Tholense Boys. Hoewel het boerengolf zelf behoorlijk suf is, werd er fanatiek gespeeld door de heren en dames. Sommige mensen hadden zelfs hun outfit aangepast voor deze gelegenheid. En op 1 foto lijkt het of ik er John goed van langs geef met mijn klomp, maar dat is maar schijn....

Het was in ieder geval een mooie afsluiting van een erg leuk seizoen en intussen zijn de jonge mannen van toen in zeven jaar uitgegroeid tot behoorlijke mannen.

#TBT #tbt #throwbackthursday #terugindetijd #C2C #voetbal #tholenseboys #TholenseBoys #afsluitingseizoen #boerengolf #klomp #Jochem #Paul #leukseizoen #zevenjaargeleden #fanatiek #herinnering #suf #juli2010 #golf #Brabant

43 weergaven0 opmerkingen