google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Hakende senorita's, de plaatselijke pizzeria en de markt in Ojén, Spanje


Leuk als mensen je blog volgen en je ook input sturen voor een nieuwe blogpost. Collega Ellen was in Spanje op vakantie en wel in Ojén. Het hotelletje La Posada del Ángel was een aanrader.

Ook kreeg ik foto's van de plaatselijke pizzeria Blas waar de pizzabakker tevens ook DJ is. Trots liet hij zijn apparatuur zien en Ellen appte dat ze de keuken pas bezochten toen ze al klaar waren met eten.

In de pizzeria genoten ook twee hakende senorita's van de muziek en daar heeft ze speciaal een foto en filmpje van gemaakt en naar mij gestuurd.

Op de plaatselijke markt keek Ellen ook haar ogen uit. Het lijkt of je 50 jaar terug in de tijd gaat. Kortom Ojén was een belevenis en een aanrader. Ik vind het in ieder geval geweldig om te zien. Bedankt Ellen dat je dit met me deelde.

#haken #Ojén #Spanje #Spain #pizzeriaBlas #pizzabakker #hakendesenoritas #haakwerk #DJ #supermarkt #50jaarterugindetijd #vakantie #inspiratie #hotelLaPosadadelÁngel #aanrader #handwerkenkanjeoveral #collega #markt #Ellen #keuken #geweldig #belevenis #blogpost #filmpje #pizzeriaBlasOjén #fotos #tipvanjufSas

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page