©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  Zomers tussendoortje, watermeloen met feta, makkelijk, snel en erg lekker


  Op deze zomerse dag dit heerlijk tussendoortje gegeten. Ik ben gek op watermeloen én op feta en de combinatie van die twee is nog lekkerder. Neem een halve mini watermeloen (wat handzamer en beter op te bergen dan de grote variant) en strooi daar overheen fetablokjes. Verkoelend met een lekkere smaak. Eet smakelijk!

  #watermeloenmetfeta #feta #watermeloen #miniwatermeloen #AH #fetablokjes #makkelijk #snel #lekker #simpel #zomerstussendoortje #tussendoortje #verkoelend #water #zomer #warm #eetsmakelijk #recept #zomersedag #tropischetemperaturen #nietlangindekeuken #barbecue #bbq #tipvanjufSas

  9 keer bekeken
  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0