google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Eerste werkdag, na 4 heerlijke weken vakantie


Dat was even wennen vanochtend, de wekker, na 4 heerlijke wekker vrije weken. Wat hebben genoten van de rust en de ruimte en wat vlogen de weken toch weer voorbij. Terugkijkend hebben we ontzettend veel mazzel gehad met het weer. We hebben bijna 3 weken buiten geleefd bij ons stekkie in Burgh Haamstede. Daar hebben de Kunstschouw ontdekt, wat een geweldige week met mooie kunst, leuke kunstenaars en een geweldige ring. Verder hebben we veel gewandeld en gefietst, heerlijk gegeten, veel boeken gelezen (de boekenquote's komen nog..) en ik heb aan twee schilderijen gewerkt. Verloren kind en madame Butterfly is nog in de eerste fase. Ook hebben we twee dieren van de Nederlandse big five gezien, een ree en een zeehond. Tussendoor nog een heerlijk goed fout feestje gehad van vrienden en Jeroen won twee gratis kaarten bij Delta van Concert at Sea en het leuke was dat we met de fiets daar naar toe konden. De beste act van vrijdag op CAS was voor mij Rondé en helemaal leuk dat ik na het concert de zangeres Rikki Borgelt tegen het lijf liep en haar kon vertellen dat ze er een fan bij heeft. Ook is mijn werkkamer opgeruimd, heb ik een klein beetje mijn moestuin bijgehouden en heb ik mijn laatste blog voor SuffeTutten geschreven. Kortom na zoveel vrijheid was het inderdaad weer even wennen vanochtend. Maar in Goes aangekomen en mijn mailbox geopend te hebben zat ik er alweer gauw in. Het heerlijke vakantiegevoel wil ik vooral erg lang vasthouden en met ons eigen plekkie bij zee waar we volgende week weer een paar dagen naar afreizen zal dat vast lukken.

#vakantie #genieten #relaxed #relaxen #eerstewerkdag #terugkijken #onsplekkie #wandelen #lezen #boeken #jufSas #Kunstschouw #ring #schilderen #concertatsea #CAS #Rondé #vakantiegevoel #vrijheid #geenwekkerzetten #Goes #buiten #bruingeworden #feestje #RikkiBorgelt #moestuin #vasthouden #kunst #ree #zeehond #bigfiveNederland #gratiskaarten #Delta #rust #ruimte #BurghHaamstede #goedweer #zon

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page