google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Quote van de week, wat één woord anders een verschil kan maken


Eén zin met dezelfde woorden maar 8 keer staat het woord 'alleen' op een andere plaats. Elke keer heeft de zin een andere betekenis. Wat is het toch belangrijk dat je de taal goed kan lezen, schrijven én begrijpen.

#quotevandeweek #alleen #taal #betekenis #schrijven #lezen #begrijpen #dezelfdewoorden #andereplaats #hijzeidathijvanhaarhield #onderwijs #leren #8keeranders #lezenenschrijven #juf #jufSas #blog #woorden #elkezinheefteenanderebetekenis #voorbeeld #app #studiodesign #appstudiodesign #85

92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page