google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Opruimen, ruimte maken voor creativiteit


Heerlijk, vakantie hebben en de tijd nemen om rigoureus op te ruimen en ruimte te maken.. Zoals je in mijn Tuttifrutti blog hebt kunnen lezen, word ik heel blij van een lekker ruikend, schoon en opgeruimd huis. Dus van de week aan de slag gegaan met mijn (werk)kamer. Jaja dat is het voordeel van als kinderen groter worden, er komt letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Eerst moet het altijd een ontzettende rommel worden en daarna knapt het op. Lekker muziekje aan, mee blèren en veel weggooien. Niet alleen het huis knapt er van op ook ikzelf. De kamer is nu zo in gedeeld dat er een soort wolwinkel is ontstaan (genoeg voorraad....), een ruimte is om te schilderen en een bureau om aan te werken. Ik heb me deze vakantie voorgenomen om ook thuis meer te gaan schilderen want daar word ik heel gelukkig van. De kamer is er in ieder geval klaar voor en dat geeft een heerlijk gevoel. Genoeg inspiratie, nu nog op het doek zien te krijgen.

#opruimen #KonMari #ruimtemaken #creatief #creativiteit #schilderen #wol #wolwinkel #opgeruimd #hetultiemeopruimen #UrsusWehrli #schoon #lekkerruikend #opknappen #muziekaan #meeblèren #ruimteinjehoofd #gelukkig #blij #blijei #Inspiratie #vakantie #rigoureus #werkkamer #kamer #weggooien #MarieKondo

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page