google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Filmtip op Netflix 'The hundred-foot journey'


Een lekker feelgood movie 'The hundred-foot journey'. Leuk filmtip op Netflix over Hassan Kadam en zijn familie. Hassan is een culinair genie. De Kadam familie, onder leiding van Papa, is uit hun geboorteland India gezet en heeft zicht gevestigd in het schilderachtige dorpje Saint-Antonin-Noble-Val in het zuiden van Frankrijk. Hier openen ze het Indiaas restaurant Maison Mumbai. Maar wanneer de kille eigenaresse van Le Saule Pleureur, een klassiek Frans restaurant met een Michelin-ster, er lucht van krijgt begint ze actief te protesteren. Mooie opnames, goed acteerwerk, humoristisch, soms een tikkeltje langdradig maar over het algemeen een heerlijke (familie)film.

#weekend #filmtip #Netflix #thehundredfootjourney #India #specerijen #drama #humoristisch #culinairgenie #HssanKadam #SaintAntoninNobleVal #Frankrijk #Michelinster #HelenMirren #zuidenvanFrankrijk #heerlijkefilm #kok #trailer #goedacteerwerk #filmtipvanjufSas #tipvanjufSas #LeSaulePleureur #humor #droom #bevlogen #familie #feelgoodmovie #thehundredfootjourney #netflixen #netflix #schilderachtigdorpje #klassiekFransrestaurant

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page