google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Quote van de week T.A.L.L. Vind je mij lang?


Ik ben lang, voor een vrouw dan. Vroeger als kind al stond ik vooraan in de rij omdat ik de langste van de groep was. Ook langer dan de meeste jongens. Dat heb ik heel lang niet leuk gevonden. Kleding was vaak te kort, vooral broeken. Zuslief Annette heeft wel eens een kantje aan mijn broek gehaakt, precies in de tijd van Rita Corita met het liedje 'kant aan mijn broek'. Dat werd me dus de hele dag toegezongen.

Nadat ik in een jaar tijd 10 cm was gegroeid werd er gedacht dat ik de 1.90m wel zou halen. Bij de schooldokter is er zelfs sprake geweest dat ik aan de groeiremmers moest maar mijn moeder wilde die hormonen niet voor mij. Daar ben ik haar nu nog steeds dankbaar om. Ik ben toen wel op korfbal gegaan, voordeel van mijn lengte, ik ving veel ballen op onder de korf.

"Vind je mij (te) lang?', deze uitspraak van mevrouw de Haas van Loenatik gebruik ik nog vaak als geintje. Ik meet nu 1.82m en dan ben je officieel lang als vrouw. Tegenwoordig zie ik er vooral de voordelen van. Vaak word ik in de supermarkt aangesproken door een klein persoon die iets niet kan pakken. "Mevrouw, kunt u mij helpen, ik kan er niet bij?' en ook de broeken zijn tegenwoordig in lengtematen en hoogwater is dus niet meer nodig. Jeroen is ook lang dus ik kan zelfs hakken aan als ik wil, al doe ik dat niet vaak maar vaker dan vroeger. Ik ben toch al lang die 6 of 8 cm erbij maakt dan toch niet meer uit. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik trots op mijn lengte ben. Vandaar deze quote van deze week. TALL staat namelijk voor Totally Amazing Long Lady!

#TALL #lengte #hetbelangrijkste #TotallyAmazingLongLady #lengtevaneenvrouw #182m #groeiremmers #hormonen #mevrouwdeHaas #vindjemijlang #loenatik #RitaCorita #kantaanmijnbroek #Iamtall #tall #geintje #hakken #langebenen #jekanoveralbij #supermarkt #korfbal #balopvangen #onderdekorf #trots #blij #jufSas #schooldokter #groot #vooraaninderij

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page