• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Ik heb hem gevonden, dé ring ontworpen door Liliane Winkels


Ik heb hem gevonden, dé ring waar ik al zo lang naar op zoek was. Vroeger droeg ik gouden ringen maar eigenlijk vind ik goud niet meer zo bij mij passen. Al een tijd lang was ik ringloos maar daar is vandaag een einde aan gekomen. Vandaag gingen we weer op pad om te genieten van de Kunstschouw. Bij locatie 5 in Burgh Haamstede aangekomen raakte ik al snel aan de praat met ontwerpster en kunstenaar Liliane Winkels. Ze vertelde me over haar zilveren sieraden. Ik was onder de indruk en dacht dat het mij niet zou staan. Bij de derde ring, een vrij hoekige ring met een steen (Madeira citrien) was het raak. Dit is dé ring. Na wat aarzelen (het is toch opeens een aankoop) was ik om. Jeroen vond hem ook erg mooi en de koop werd gesloten. Ik heb LiLiane erg bedankt, ik ben er super blij mee. Een ring voor het leven.

#kunstschouw #SchouwenDuiveland #BurghHaamstede #ring #zilverenring #LilianeWinkels #sieraad #handgemaakt #eigenatelier #locatienummer5 #madeiracitrien #geometrischevorm #kunst #vormgeefster #tipvanjufSas #Madeiracitrien #citrien

114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven