google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Waar is ze' geschreven door Alex Marwood


Een geheim dat verborgen moet blijven en gaandeweg het boek ontrafel je het geheim. Het verhaal van het boek 'Waar is ze?' deed me een beetje denken aan Maddie McCann, het kleine meisje dat spoorloos is verdwenen tijdens een vakantie van haar ouders in Portugal. Helaas is bij haar nog steeds niet bekend waar ze is gebleven. In 'Waar is ze?' ontdek je wel wat Coco is overkomen.

Het boek begint met de mail van de peetmoeder van Coco:

Sorry voor deze algemene mail, maar ik heb jullie hulp hard nodig. Mijn peetdochter, Coco Jackson, verdween uit het­ vakantiehuis in Bournemouth waar ze met haar familie verbleef in de nacht van zondag op maandag 29/30 augustus. Opeens was ze er niet meer. Coco is drie jaar oud.

'Waar is ze?' vertelt het verhaal van de rijke Sean Jackson, zijn (ex)familie en vrienden. Sean viert zijn vijftigste verjaardag in zijn strandhuis. Sean is bezig met zijn tweede huwelijk, heeft een tweeling, Ruby en Coco. Ook heeft hij ook nog 2 dochters uit zijn vorige huwelijk. In het boek wordt dit feestweekend vertelt maar schakelen we ook naar twaalf jaar later als blijkt dat Sean is overleden. De twee oudste dochters hadden bijna tot geen contact meer met hun vader. Mila kent haar jongere zusje Ruby eigenlijk ook niet. Door de begrafenis komt daar verandering in. Heden en verleden lopen door elkaar heen. Dat is niet storend en al lezend kom je achter de geheimen, de misvattingen en ontdek je wat er nu precies is gebeurd. 'Waar is ze?' is een echte boekentip voor de komende vakantie.

Bekijk hier meer boekentips van juf Sas

#waarisze #AlexMarwood #thriller #verdwijning #psychologischethriller #familieweekend #Coco #tweeling #mediahype #rijk #Sean #vijfstigeverjaardag #strandhuis #drugs #begrafenis #zussen #epiloog #tienerdochters #egoïstischekarakters #twaalfjaarlater #spanning #geheimen #geheim #driejaaroud #MaddieMcCann #vermissing #feest #begrafenisRuby #Mila #vakantieboek #vakantie #tipvanjufSas #boekentip #boek #lezen #jufSas #blog #peuter #bibliotheek #pageturner

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page