google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Toen het donker werd' geschreven door Simone van der Vlugt


Alweer een tijdje geleden dat ik dit boek heb uitgelezen maar het was er nog niet van gekomen om er een boekquote van te maken. Simone van der Vlugt heeft met 'Toen het donker werd' een spannende en goed leesbare thriller geschreven.

Het verhaal gaat over het echtpaar Sacha en Menno Riebeek. Menno komt erachter dat zijn puberzoon gokschulden heeft en besluit deze schulden voor hem af te lossen. Maar hierdoor komt Menno en ook zijn transportbedrijf nog meer in de problemen. Sascha merkt dat er veel dingen niet kloppen. Heeft haar man een minnares? In haar zoektocht naar de waarheid wordt ze van de weg gereden. Bij dit ongeluk verliest ze (tijdelijk) haar zicht. Menno vermoedt dat het om een aanslag ging maar verzwijgt dit. Elk gezinslid probeert een uitweg te vinden, om alleen maar nog meer verstrikt te raken in het web van leugens en bedrog. Toen het donker werd toont de duistere kant van onze samenleving, maar ook hoe gemakkelijk het is als doodgewoon gezin ineens in de criminaliteit te belanden. En om steeds meer grenzen te overschrijden. Voor de komende vakantie, een echte boekentip.

Toen het donker werd is ook verkrijgbaar als luisterboek bij de LuisterBieb van de Bibliotheek.

Bekijk hier meer boekentips van juf Sas

#boekquote #boekentip #tipvanjufSas #thriller #spanning #spannend #SimonevanderVlugt #boek #leesplezier #vakantieboek #LuisterBieb #luisteren #aanrader #toenhetdonkerwerd #ongeluk #gokschulden #zoon #echtpaar #criminelecircuit #bibliotheek #duisterekant #geheimen #criminaliteit #grenzenoverschrijden #SachaenMennoRiebeek #puberzoon #jufSas #blogbezoeker

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page