• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De Dolmio Pepermolen, sometimes we need to disconnect to connect


Uit nieuw onderzoek blijkt dat het ook steeds vaker andersom voorkomt en niet de kinderen maar de ouders het slechte voorbeeld geven rondom het gebruik van mobieltjes. Dit was te zien in een item van het jeugdjournaal. Veel kinderen vinden dat hun ouders veel te druk zijn met hun telefoon, bijvoorbeeld tijdens het eten en soms zelfs tijdens het autorijden. Jammer dat ouders hierin niet het goede voorbeeld geven en de telefoons wegleggen tijdens het eten en zeker tijdens het autorijden.

Misschien kunnen de kinderen deze Dolmio pepermolen gebruiken om de apparaten van hun ouders uit te schakelen en een normaal gesprek te voeren tijdens het eten of samen een iDoos maken waar alle apparaten tijdens het eten in gaan. Mediaopvoeding, ook ouders hebben het hard nodig. Gelukkig is het thema van de week van de Mediawijsheid 2017: samen mediawijs. De week van de mediawijsheid wordt van 17 tot en met 24 november 2017 gehouden.

#mediaopvoeding #smartphone #tablet #appen #whatsapp #aanofuit #hetgoedevoorbeeld #mediawijsheid #MediaCoach #iDoos #Dolmiopepermolen #disconnect #connect #Dolmiopepperhacker #spiegelen #knutseleeniDoos #MediaUkkiechallenge #MediaUkkie #Dolmioeten #normaalgesprek #kwaliteit #opvoeding #ouders #voorbeeldgedrag #onderwijs #samenmediawijs #weekvandemediawijsheid #themasamenmediawijs #17totenmet24november2017

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0