google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Het geheim van mijn man' geschreven door Liane Moriarty


Ik kende dit boek en de schrijfster niet maar wat een heerlijk boek is 'Het geheim van mijn man'. Het boek leest als een trein, je wilt gewoon verder lezen. In het begin dacht ik dat het korte verhalen waren maar al snel snap je hoe de levens van Tess, Cecilia en Rachel met elkaar verweven zijn. Het geheim van mijn man is een roman over liefde, vriendschap, verlies en moord. Ook de val van de muur van Berlijn staat centraal. Cecilia op zolder op zoek naar een stukje van de muur, vindt per ongeluk een brief van haar man met een vreselijk geheim. Tess, ontdekt dat haar man verliefd is op haar nichtje (haar beste vriendin) en vertrekt op stel en sprong met haar zoontje Liam naar haar moeder in Sidney. Rachel, secretaresse op een school, treurt al jaren om het verlies van haar vermoorde dochter Janie. Deze drie hoofdpersonen worden gedurende een week gevolgd. Hun levens raken op een spannende manier verweven. Kortom een echte boekentip voor deze zomer, een echt vakantieboek. Ik ben nu erg benieuwd naar het nieuwste boek van Liane Moriarty 'Grote kleine leugens'.

Bekijk meer boekentips van juf Sas

#zomer #boekentip #boek #lezen #LianeMoriarty #hetgeheimvanmijnman #verdrietgeheimen #brief #valvandemuur #lifede #bedrog #miscommunicatie #spanning #moord #moederdochter #Cecilia #Tess #Rachel #ontrouw #verweven #Sidney #Australië #psychologie #vriendin #Liam #Tupperware #dochterJanie #geheimebrief #zolder #boekquote #quote #tipvoordezomer #vakantieboek #vakantie #Grotekleineleugens #eenweek #eenweekinhunleven #tipvanjufSas

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page