• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Adem in Adem Zuid


Gisteren moest het gebeuren. Na de deceptie van vorige week waren de zenuwen flink aanwezig hier in huis. Extra spannend maakte het dat Bart Nieuwkoop ook in de basis mocht starten. Wat gunde ik hem en zijn familie een geweldige dag. Geweldig voor Bart om na de beker van vorig jaar, er nu ook bij te mogen zijn bij de langverwachte kampioenschap van Feyenoord.

Manlief werd eerder afgelost door een collega dus net voor de aftrap was hij thuis. Na 40 seconden stonden we al schreeuwend en gillend voor de televisie. De snelle 1-0 van Dirk Kuijt na de inworp op maat van Bart. Wat een droomstart! Na de fantastische voorzet van Elia en de kopbal van Dirk die de 2-0 maakte, werden de zenuwen iets minder en werd het geloof sterker. Feyenoord zou eindelijk kampioen worden. Feyenoorder word je niet, zegt Jeroen altijd maar dat zit in je hart, daar word je mee geboren. Dat klopt, hij heeft het rood/witte bloed van zijn vader meegekregen en heeft het ook weer doorgegeven aan onze zoon. Als klein baby'tje hoorde hij al het clublied "hand in hand". Dit alles wordt mooi verwoord in de korte film 'Adem in, Adem Zuid'. De ontlading van gisteren, de huldiging van vandaag, wat een mooie droom.

Lees ook het blog over Feyenoord-fans Gerda & Frans

#Feyenoord #feyenoordfan #spannend #kampioenschap #Rotterdam #BatNieuwkoop #PetraNieuwkoop #handinhand #clublied #hetzitinjehart #roodwit #ademinademzuid #ontlading #basis #film #droom #voetbal #fan #tipvanjufSas