• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Feyenoord-fans Gerda & Frans in Pauw


Ik ben een voetbalfan maar het kan altijd nog fanatieker. Gisteren bij Pauw vertelden Gerda & Frans over hun onvoorwaardelijke liefde voor Feyenoord. Ze zijn supporters in hart en nieren. “Je leeft er gewoon mee.” Als Feyenoord speelt liggen ze beiden op een eigen bank, hij kijkt live, zij luistert onderwijl naar Radio Rijnmond voor een rood/wit wedstrijdverslag.

Kijk vooral vanaf 4.51. Gerda: ik denk dat ik vanmiddag gewoon 10 keer reïncarneert op de bank, dat je gewoon zit te reïncarneren, je gaat dood van de spanning. Mot dat, ja dat mot. Ik heb me rot gelachen om haar spontaniteit en het lekkere Rotterdams met die natte t.. Geweldige vrouw, hart op de tong, ik houd van zulke mensen.

#feyenoordfan #Feyenoord #feyenoord #supporters #hartennieren #onvoorwaardelijkeliefde #voetbalfan #RadioRijnmond #Pauw #wedstrijdverslag #roodenwit #ikreïncarneertwel10keer #jegaatdoodvandespanning #hartopdetong #motdat #jadatmot #Rotterdammert #Rotterdam #kampioenschap #Gerda #humor #grappig #JeroenPauw #rotterdams #nattet #Frans #GerdaLems #FransLems #handinhand #voetballiefde #voetbal #roodwit #youneverwalkalone

282 weergaven0 opmerkingen